پژوهشکده زبان شناسی، متون و کتیبههای پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری همزمان با روز نکوداشت حکیم فردوسی نشست تخصصی برگزار میکند.
به گزارش آیفیلم به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، داریوش ذوالفقاری رییس پژوهشکده زبانشناسی، متون و کتیبهها با اعلام این خبر گفت: «استعارههای مفهومی احساسات در شاهنامه فردوسی»،«تجلی شاهنامه فردوسی در آثار موزهای» و «انجامه در نسخ خطی شاهنامه فردوسی» عناوینی هستند که به ترتیب توسط بهروز محمودی بختیاری، اشرف سراج تجلی، مهناز رحیمیفر و شیدا رحیمی به آنها پرداخته خواهد شد.
او افزود: این برنامه با شاهنامهخوانی سنتی کیخسرو ذوالفقاری همراه است.
رییس پژوهشکده زبانشناسی، متون و کتیبهها، حکیم ابوالقاسم فردوسی را در میان شاعران بزرگ جهان، بلـندترین و کشیدهترین شعلهای دانست که از فرهنگ چندین هزار ساله ایرانی سربرآورده است.
وی گفت: کتاب کمنظیر حکیم فردوسی جایگاه ویژهای دارد و میتوان آن را به چشمه جوشندهای تشبیه کرد که همواره جاری است و کام جان تشنگان اخلاق و معرفت را سیراب میکند.
ذوالفقاری افزود: شاهنامه فردوسی آیینه کمنظیری است که با دقت و تأمل در آن میتوان فرهنگ ناب ایرانی اسلامی را با تمام وجوهی که دارد به نظاره نشست.
رییس پژوهشکده زبان شناسی، متون و کتیبهها گفت: منابع و پشتوانههای فردوسی همه ایرانی و اسلامی هستند و حکیم بزرگ ما توانسته است با استفاده از آنها به بهترین و اثرگذارترین شکلی مبانی فرهنگ ایرانی اسلامی را برای همه زمانها و مکانها ترسیم کند.
گفتنی است، شرکت در این نشست که روز دوشنبه 25 اردیبهشتماه از ساعت 14 تا 16 در سالن اجتماعات پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری (خیابان امام خمینی، ابتدای خیابان سی تیر، روبروی موزه ملی ایران) برگزار میشود برای عموم علاقمندان آزاد است و به شرکتکنندگان گواهی اعطا میشود.
ح ی / ح ی